Amningshalsband

249 kr

  1 i lager

  Artikelnr: 2702 Kategori: Tagg:

  Product Description

  Den här produkten är perfekt att ha på sig när du ammar. Samtidigt som du kan känna dig lite extra fin så får ditt barn något roligt och helt säkert att pilla och leka med.

  Material:  Pärlorna på halsbandet är av lönnträ och hjärtat av lime. Träsorten är FSC-certifierad och produkten är tillverkad inom EU av Grimms. Pärlorna är betsade med giftfria naturliga färgämnen och hjärtat är oljat med naturlig plantbaserad olja. Helt giftfri.

  Additional Information

  Ålder

  , ,

  Grimms

  Grimms är ett familjeföretag i Tyskland, Hochdorf, som designar, tillverkar och säljer enkla och vackert målade träleksaker för barn i alla åldrar. Företaget har en lång tradition av att tillverka leksaker av naturmaterial och deras starka team bestående av kompetent personal garanterar en felfri produkt. Idag är Grimms ett globalt varumärke som säljs i över 35 länder. Man har ett genomgående starkt miljötänk i produktionen och alla leksaker håller mycket hög kvalitet. Majoriteten av Grimms leksaker har slipats för hand, vilket också ger produkterna den karaktäristiska finish och känsla som de har.

  Visa alla Grimms produkter