Bitring / gripring Björn

229 kr

  2 i lager

  Artikelnr: 2890 Kategori: Tagg:

  Product Description

  Grip/bitring designad för att gnugga samt lindra barnets känsliga tandkött. Trä är ett bra material för en bitring eftersom bakterier inte fäster på trä på samma sätt som på plast. Mycket hög kvalitet, en leksak som håller i generationer, och som förblir lika vacker.

  Ålder: Från nyfödd

  Storlek: 12 x 7,5 x 1,5 cm

  Material: Tillverkad av noga utvalt FSC certifierat lönnträ. Oljad med botaniska oljor och bivax. Helt fri från alla skadliga kemikalier. Bitringen är handgjord av ett familjeföretag som njuter av att designa fantastiska leksaker i den vackra bergsbyn vid skogen där fabriken finns.

   

   

  Additional Information

  Vikt 0.12 kg
  Dimensioner 15.5 x 12.5 x 3 cm

  Wooden Story

  Wooden Story ägs av ett polskt företag som med passion tillverkar vackra och handgjorda träleksaker av mycket hög kvalitet. Företag är beläget vid bergskedjan Karpaterna i gränsområdet mellan Polen och Slovakien. I tre generationer har man där tillverkat ekologiska träleksaker av noga utvalt FSC-certifierat som behandlats med med bivax och botaniska oljor. Produkterna är helt fria från alla skadliga kemikalier. Leksaker från Wooden Story håller i generationer och förblir vackra. Alla leksaker från Wooden Story kommer i en vacker presentförpackning.

  Visa alla Wooden Story produkter

  Du gillar kanske också…