Crayon Rocks – 16 kritor

149 kr

  6 i lager

  Artikelnr: 2046 Kategorier: ,

  Product Description

  Fina kritor formade som små stenar. Lätta att hålla i och roliga att rita med. Kritorna hjälper barnen att utveckla finmotoriken och få ett korrekt penngrepp. Barnet håller dessa kritor automatiskt med tumme, pek och långfinger i ett korrekt penngrepp.

  Ålder: Kritorna kan vara små så de skall ej användas av barn under 3 år.

  Storlek: 1,8 x 3,7 cm

  Innehåll: 16 stycken kritor formade som stenar i färgerna röd, rosa, himmelsblå, mörkgrön, gräsgrön, mörkgul, ljusgul, orange, persika, lila, ljuslila, brun, beige, svart och grå.

  Material: Tillverkade i USA av koscher sojavax som odlats i USA utan bekämpningsmedel. Sojavaxet har därefter färgats med naturliga mineralpigment. En helt giftfri produkt som därmed inte innehåller ohälsosamma kemikalier som kan skada ditt barn. Kritornas påse är av ekologiskt odlad bomull.

   

  Additional Information

  Vikt 0.1 kg
  Dimensioner 12 x 8 x 4 cm

  Crayon Rocks

  Crayon Rocks är ett amerikanskt varumärke utvecklat av Barbara Lee. Hon arbetade under 23 år som speciallärare för förskolebarn och uppfann kritorna Crayon Rocks efter att ha inspirerats av arbetsterapeuten Jan Olsens handstilsprogram. Under programmet lärde hon sig hur viktigt det är för barn att ha ett stadigt penngrepp tidigt i utbildningsprocessen, och att barnets handstil till stor del beror på just detta. När Barbara insåg att ett enkelt verktyg för att utveckla de här färdigheterna inte fanns beslöt hon sig för att utveckla en produkt. Crayon Rocks gör underbara små kritor formade som stenar. Pennorna, som är av mycket hög kvalitet ger mycket färg och hjälper barn att lära sig använda penngreppet.

  Visa alla Crayon Rocks produkter