Klossar stad

699 kr

  1 i lager

  Artikelnr: 698 Kategorier: , Tagg:

  Product Description

  Den här leksaken är fantastisk för den lilla arkitekt som bor i alla barn. Bygg ett litet hus, eller varför inte direkt bygga en hel stad? Produkten levereras i en vacker trälåda.

  Ålder: 3 – 7 år

  Storlek: 24 x 24 x 8 cm

  Material: FSC-certifierat trä. Leksakerna har färgats genom att de tumlats i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna har behandlats med linolja. Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993.

  Additional Information

  Vikt 1.65 kg
  Dimensioner 23 x 23 x 7.5 cm
  Ålder

  , , , ,

  Bajo

  Bajo är ett familjeägt polskt design- och tillverkningsföretag av träleksaker grundat 1993 av arkitekten och filmkulissmakaren Wojciech Bajor. Företaget älskar trä, och leksakerna är designade och skulpterade med omsorg för varje detalj. Fabriken som leksakerna tillverkas i ligger belägen vid foten av den vackra polska bergskedjan Karpaterna och materialet för tillverkningen köps in från lokala företag som respekterar de av EU uppsatta standarderna för ekologisk träproduktion. Bajos leksaker används ofta som pedagogiska verktyg av förskolor. Man strävar efter att vara en innovativ designer och tillverkare av träleksaker, och under de senaste 25 åren har man tagit över 1000 olika träleksaksmodeller till marknaden.

  Visa alla Bajo produkter